Zenedoboz

2011.01.24. 17:47

Nos kedves mindenki, (vagy éppen senki) mint a cím is adja most éppen zenéről fogok pötyögni, mivel más nem jut az eszembe. Pornót, buzikat, idiótákat meg mindenki tud találni meg mutogatni, de szerintem mindenkinek elég lenne magát megnéznie...

Mindegy ez marad az én véleményem.

 

Nade ne térjünk el ennyire a témától, mert ezt a rovat dolgot amit kitaláltam ezúttal rendszeresítem ha van rá igény (úgy sem lesz de nem érdekel) aztán jól bemutatok pár SZERINTEM normális zenét, talán csak kiművel valakit. (vagy nem)

Azt előre leszögezném hogy a bemutatés dolgok teljesen szubjektívek, semmiképpen sem komoly hangvételűek és nem fognak semmilyen a zenekar dolgaival kapcsolatos dolgot tartalmazni. (ahoz menj azt nézzé' wikipédiát)

 

Tehát kezdjünk is neki: 

Első kis sramli zenekarunk az Alter Bridge névre hallgat. Szerintem nagyon is dallamos és értelmes zenét játszanak, nehéz gitárral. Az énekes meg... Nem is ember. Aki szereti az igényesebb szokatlan dallamokat annak tetszeni fog, aki meg nem az ne hallgasson zenét. Egy kis ízelítő:

Ez a szám magáért beszél szóval nem is ragoznám...

 

A második kiszemelt zenekar a Shinedown néven futkározik. Dallamok tekintetében ez sem marad el az Altertől, viszont az énekesnek mélyebb hangja van és jobban szeretik az egyszerűbb dallamokat, ami nem feltétlen baj mivel nagyon szépen szól együtt a dallamvilág és az énekes hangja. (persze ez alapja minden jo zenének) Lehet meglett férfiaknak kissé nyalasnak tunik, de azert hallgassatok csak bele, erre is csak azt tudom mondani hogy amit csinálnak az igényes, ami manapság ritka.

Persze a kötelező kis ízelítő:

Ez egy akusztikus és ráadásul live szám, plusz még lassú is, de magáért beszél.

 

És egy pőrgősebb, betegebb dallamvilágú cuccbugi.

 

Remélem tetszenek a zenekarok, és tetszik ez a kis rovat az ide tévedő kb 3 embernek. Amennyiben nem az sem érdekel én irkálom tovább.

Szerző: Jeda

Szólj hozzá!

Címkék: zenedoboz

A bejegyzés trackback címe:

https://gelegula.blog.hu/api/trackback/id/tr852610332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása