Meleg méltóság

2011.02.03. 22:18

Mi a bajom a melegekkel? Nem akarom látni őket, mert gusztustalanok, de amúgy végülis minden embernek joga van az élethez, tehát éljenek, csak ne az én közvetlen közelemben! Mért kell akkor a TV-ben arról tudomást szerezni (habár lassan 1 éve nem tudom mi megy a TV-ben mert kikapcsoltam), hogy melegfesztivál lesz. Legyen meleg, de ezt ne nyílvánítsa ki, mert senki sem kíváncsi rá! Ez már sokat boncolgatott téma, mindenki ismeri ezt a témát, nem akarok többet itt az elején hozzá fűzni. A lényeg, hogy hetero fesztivál mért nincs? Ez egy kérdés amire sosem kapok választ, de a lényeg, hogy érdekes myvip club-ot (ez a facebook elődje) találtam. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mi ez a klub jellemző? A szokásos hülyeség amivel leplezi a klub készítője, hogy nem buzi, de a lényeg az utolsó mondatok között van! Ez a klub másról szól! :D :D Ezen egy kicsit meglepődtem, hiszen mi másról szólna? Ismét itt a kérdés mért nincsen hetero club? 

 Ez a reklám pedig mindent szimbolizál, csak azt nem ami emberi, ami esetleg keresztény vagy katolikus (nem vagyok vallásos, azt sem tudom mi az a keresztény :D) Elnézést a kedves heterók nevében akik azt látták, hogy melegek smárolnak a videóban, habár én áttekertem, de a youtube szerint a meleg csók nem undorító és nagyon is a videók között van a helye, annyira illik oda, mint egy dinoszaurusz a kőkorszakba. (lásd Frédi és Béni). Tehát kitérnék a lényegre. A melegeknek lehet szerelmes életük, lehetnek meleg párkapcsolatban, lehet fesztiváljuk, lassan házasodhatnak, örökbefogadhatnak és bárkit beperelhetnek, csakmert nem tetszett neki az, hogy a gyermeke előtt fajtalankodnak. Magyarán a melegeknek több joguk van, mint a heteróknak. Tehát elvetették a súlykot ezek a gusztustalan állatok (végül csak kimondom). Undorító ez a dolog, de gondolom mindenki elfogadja. Tehát 20 év se kell és hazánkban meleg férfiak fognak smárolni a parkokban a gyermekem szeme láttára, meleg férfiak vásárolnak női esküvői ruhát. Ki akarja, hogy egy gyereket két férfi neveljen fel? Férfi vagyok, tehát a leszbikusok addig még igazán tetszenek amíg egy pornó videóban szerepelnek, de nem akarok két anyával rohangászó kisgyereket látni aki nem tudja, hogy mi az apa szó jelentése és majd azt mondják neki, te fiam egy sperma vagy aki egy inekciós tűből került át a másik anyád picsájába és onnan valahogy megtalálta a méhét. Tehát nem, én nem akarok egy ilyen másvilágot :D Rendben van, ez valakit felháborít, valaki le sem szarja, valaki kacag rajtam, mert sok helyesírási hibával írtam ezt, de leszarom, szavazzatok! :D

Szerző: gelegula

Szólj hozzá!

Címkék: buzi

A bejegyzés trackback címe:

https://gelegula.blog.hu/api/trackback/id/tr642637032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása