A JÖVŐ

2011.03.30. 11:14

 Ma elképzeltem a jövőm.Azt a jövőt , mikor családom lesz,és ingyenes lesz a wow.

Fel is vázolnám napi programom:Megbecsült ember leszek kockaságom miatt,ezért meló nélkül utalják nekem a nigger bahamákrol a havi 10000000000 dollárt.Lesz 4 gyerekem,akiknek reggel kiosztom a házimunkát,ami pedig így néz ki: lacika,te ma honort famrolsz,pistike,te jc-t húzol,béluska,te altozol,apuci meg szépen megbassza anyut,hogy petikének legyen arénatársa.Mindez megtörtént,elmegyek szarni-mert kell,és ennyi.

Vége

Ez egy érdekes jövőkép de nagyon faxa :D Lássuk akkor az enyémet is! :D (gelegula)

40 évesen sincs családom, de még egy kutyám se, mert macskám van, ami csak arra jó, hogy megzabálja amit veszek neki. A szerény kis egyszobás lakásomban minden Pénteken vad alkoholisták bulit tartanak (a belegyezésem nélkül BAZZEG) és tönkre teszik azt az egy kis szobámat is és takaríthatok majd helyettük. A szobámban egy számítógép és egy kukából szerzett matrac foglal majd helyet. A fürdőszobában mivel feleslegesnek tartottam, a kádat eladtam és egy lavor pótolja a kádamat, amibe simán beleférek és olcsóbb. Mosógép és csap is egyben ez az egy kis lavor. A munkám az lenne (vagyis ez lenne ideális), hogy otthoni internetes, számítógépes munkám van. Kiaknázom minden lehetőségemet így a pihenésre, ugyanis a munka nagy részét leszarhatom és egésznap kockulhatok. Szemem rájövök nem bírja sokáig és nagy nehezen veszek egy normális monitort ami nem árt a szememnek. Végül 50 évesen egy nő hozzám szól és azt mondja (ez egy koncerten van), hogy mellettem szépnek érzi magát. Ezután önbizalmamat elvesztve felkötöm magam és ezt a vad alkoholista barátaim csupán 2 hét múlva veszik észre, pedig a fürdőben kötöm fel magam, ahol egyébként 10 ember szexelt párosával egymás után péntekenként. Életem rövid, de mégis tartalmas. 50 évesen meghalni sem rossz. Apropó a macska pedig meghalt, mivel két hét alatt senki sem adott neki enni. A rühes dög, úgy is utáltam. Vagyis utálni fogom.... Na ez milyen? - ÍRTA: GELEGULA

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gelegula.blog.hu/api/trackback/id/tr342784569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása